Wordpress Webdesign

Updates van WordPress, plugins en thema’s verhogen vaak de veiligheid door patches aan te brengen om kwetsbaarheden te beveiligen.
Om het risico te beperken dat uw site op een of andere manier wordt gehackt of gecompromitteerd, zijn updates NOODZAKELIJK.

Wanneer een expert spreekt over WordPress beveiliging, is een van de eerste dingen die ze noemen het installeren van updates. Hackers en andere kwaadwillende partijen bekijken de versies van uw website en plugins. Zodra ze een kwetsbaarheid vinden, beginnen ze deze te misbruiken.

U moet uw website dus zo snel mogelijk bijwerken om de tijd te verminderen dat uw site kwetsbaar is en bijvoorbeeld voor spam wordt misbruikt of dat er inhoud door derden op uw website wordt geplaatst.

Feiten:

Volgens WPBeginner was 83% van de gehackte WordPress-sites niet bijgewerkt.
Volgens de statistieken van page.ly worden WordPress-sites vaak gehackt vanwege “verouderde versies van: PHP, WordPress, themes of plugins”.
WebDesign.com zegt: “door niet bij te werken, laat u uw sites met fouten achter en kunt u worden gehackt.”

Ten slotte meldt de oprichter van WordPress, Matt Mullenweg, gebruikers WordPress regelmatig bij te werken.

IDEA-ONLINE verzorgt op verzoek van klanten het updaten van de WordPress sites. Neemt contact met ons op om een afspraak te maken