Social media zijn groot en blijven zich ook in 2020/2021 ontwikkelen. Belangrijk dus om de social media kanalen in te zetten binnen de online marketing strategie.

Toch bestaat er voor bedrijven nog steeds veel onduidelijkheid hoe e.e.a. te gebruiken. Wat houdt het precies in? Waarom bieden social media veel kansen voor ondernemers en hoe kunnen deze kansen het beste worden benut?

Instagram

Instagram kent alleen al in Nederland meer dan anderhalf miljoen gebruikers. Dus ook uw potentiƫle klanten!

Facebook

Het grootste en meeste gebruikte Social Media platform ter wereld. In Nederland zijn er 9,5 miljoen geregistreerde Facebook-accounts. Afgelopen oktober kende Faceboook een indrukwekkend aantal Nederlandse bezoekers.

Linkedin

Het bezoek aan LinkedIn, het merendeels zakelijke Social Media netwerk is al lange tijd stabiel. Het wordt maandelijks door 4,2 miljoen Nederlanders bezocht.

Twitter

Twitter heeft wereldwijd 315 miljoen maandelijks actieve gebruikers, waarbij Twitter een gebruiker als actief beschouwt als de persoon in kwestie het platform gebruikt terwijl hij of zij is ingelogd.

Wanneer u meer informatie over de mogelijkheden wilt hebben vult u dan ons contactformulier in zodat we met u een vrijblijvende afspraak kunnen maken.