Een CMS – Content Management Systeem – is een systeem dat voor uw bezoekers onzichtbaar achter uw website wordt geïnstalleerd. Met uw eigen inlogcode kunt u op simpele wijze vanaf elke computer met een internetverbinding uw website bijhouden. Dus geen ingewikkelde software installaties op uw eigen computer maar een overal en altijd bereikbaar systeem.

Om alle mogelijkheden van het CMS hier te vertellen zou te ver gaan. De belangrijkste onderdelen:

  • Zelf pagina’s aanmaken
  • Nieuwsbrieven verzenden
  • Fotoalbums maken
  • Webwinkel bijhouden

Daarnaast zijn er voor het CMS dat wij installeren duizenden extra mogelijkheden te installeren. In een gesprek met u kunnen we kijken wat uw wensen voor uw website zijn om tot een keuze voor welkk CMS te komen en de gewenste componenten toevoegen aan uw website.

WordPress

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u heel eenvoudig een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken.

Joomla

Joomla is een Content Management Systeem (CMS) voortgekomen uit Mambo. Met Joomla webdesign kunt u heel eenvoudig een website kunt maken én onderhouden.

Prestashop

Prestashop is een Content Management Systeem waarmee u heel eenvoudig een webshop kunt maken én onderhouden. Alle mogelijkheden van een moderne webwinkel zitten in dit uitgebreide systeem. Klanten, artikelen, betalingen, helemaal compleet en af te stemmen op de wensen van de winkelbeheerder.

Woocommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin.

Wanneer u meer informatie over de mogelijkheden wilt hebben vult u dan ons contactformulier in zodat we met u een vrijblijvende afspraak kunnen maken.