IDEA-ONLINE verzorgt betaalbare webdesign oplossingen voor uw bedrijf of instelling.

We bespreken in een vrijblijvend gesprek uw wensen en wat de mogelijkheden qua webdesign zijn en maken daarna een passende offerte met een omschrijving van de werkzaamheden en een verrassend lage prijs.

Wat is Responsive Webdesign

De optimale web ervaring voor elk apparaat wordt bereikt doordat het ontwerp van de website mee verandert – op schaal – met de afmetingen van het scherm waarop de website bezocht wordt.

Responsive Webdesign

Surfen op het internet gebeurt steeds meer op tablets of andere mobiele apparaten in plaats van de reguliere desktop computer op laptop. Inmiddels komt meer dan 60% van het bezoek op deze website al van een mobiel apparaat.

Wilt u niet achterblijven?

Mobiel internetten niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, daarom is het een must om hier goed op in te spelen. Responsive webdesign speelt hier een belangrijke rol in.

De nieuwe Europese privacyregels AVG en uw website

U heeft vast al wel iets gehoord over de Privacywet AVG. Deze wet gaat in op 25 mei a.s. en kan ook voor uw website nogal wat consequenties hebben. De privacywet AVG maakt geen onderscheid tussen een hobby-website of een professionele website. Zoek op Google op AVG en u ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer.

Mobile Friendly Keurmerk

Niet alleen klanten zullen een responsive webdesign waarderen, Google zal een gebruiksvriendelijke website, mobile friendly, ook belonen. Google plaatst een website die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik hoger in de ranking. Ook kan Google een aanbeveling plaatsen achter de website, welke aangeeft of een website wel of juist niet geschikt is voor mobiel gebruik.

Webshop

Een webshop ontwikkelen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Van het ontwerpen tot de orderafhandeling, over alles wat bij een succesvolle webwinkel komt kijken kunnen wij u helpen. Denk hierbij onder andere aan:

Wanneer u meer informatie over de mogelijkheden wilt hebben vult u dan ons contactformulier in zodat we met u een vrijblijvende afspraak kunnen maken.